- Mňamky-Recepty.sk
 - Recepty
 - koláče
 - Brownie Creme brulée
 
Brownie Creme brulée
          - Kusov: 1
 - Porcií: 10
 - Čas Prípravy: 15min
 - Varenie: 40min
 - Hotové Za: 55min
 
Suroviny
- Piškóta :
 - 250 g tmavej čokolády
 - 220 g masla
 - 160 g hladkej múky
 - 30 g holandského kakaa
 - štipka soli
 - štipka škorice
 - 260 g práškového cukru
 - 4 vajcia
 - Tvarohová vrstva :
 - 350 g mascarpone
 - 100 g kyslej smotany
 - 1 lyžička hladkej múky
 - 1 vanilkový lusk (vyškrabaný)
 - 1 lyžička kukuričného škrobu
 - 4 lyžice práškového cukru
 - 3 vajcia
 - práškový cukor
 
Postup prípravy
1. Krok
Na brownie si najprv nad parou roztopíme tmavú čokoládu, maslo, škoricu, soľ a cukor, potom keď sa všetko rozpustí, vmiešame vajcia, múku a kakaový prášok. Zmes rozotrite na plech s rozmermi 20 x 28 cm vystlaný papierom na pečenie. Na tvarohovú vrstvu všetko dôkladne premiešame v miske a nalejeme na brownie, potom pečieme na 175°C 40 minút.
2. Krok
Keď ho vytiahnete, môže to vyzerať trochu tekutejšie, ale takto to má vyzerať. Necháme vychladnúť na izbvú teplotu potom dáme na 1-2 hodiny odležať do chladničky. Po vychladnutí nakrájame na kocky, husto posypeme práškovým cukrom a vrch skaramelizujeme pomocou kuchárskej flambovacej pištole..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
162 videní