Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Maslo vyšľaháme s cukrom, a žĺtkami dopenista.
U bielkov ušľaháme tuhý sneh a striedavo lyžicou preosiatej múky s kypriacim práškom pridávame k vyšľahanej žĺtkovej hmote.
2. Krok
Hotové cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a husto posypeme umytými a očistenými jahodami..
3. Krok
Pečieme dozlatista vo vyhriatej rúre na 180°C asi 25 - 30 minút.
Po upečení nakrájame a posypeme práškovým cukrom..
Bublanina je dobrá aj s čerešňami , višňami alebo iným ovocím ktoré máte radi.