Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Celozrnný paradajkový chlieb

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_1
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:30 hod

Vyskúšala som chlieb s paradajkami

 

reklama:

Suroviny

  • 500g celozrnnej múky
  • 500g hladkej T 650 chlebová/
  • 1 varený zemiak
  • 1čl soli
  • 40g droždie čerstvé
  • 5dl vody/letnej/
  • 3pl olej
  • 150g , veľký paradajkový pretlak
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do vody si dáme za lyžičku múky a rozmrvíme droždie na kvások,keď nabehnú na povrch, tak si zamiesime tuhé cesto potom ho rozdelíme na dve časti a do druhej zamiešame pretlaky a ešte dobre vymiesime ,necháme nakysnúť... tak

2. Krok

Keď nakysnú obe cestá prepletieme ich a necháme ešte pokysnúť spolu..

3. Krok

Pečieme pri250 st 10 minút,potom teplotu stiahneme na 180 st a pečieme 60 minút, sem, tam potriem povrch chlebíka vodou..po hodine by mal mať kôrku do zlata..

4. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4271 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.