Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Cesnakové Langoše

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
1457547_449456595164167_827064694_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:15 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 0.5 l mlieka
  • 50 g kvasníc
  • štipka cukru
  • soľ,rasca
  • cesnak
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z vlažného mlieka, cukru a kvasníc pripravíme kvások . Kvások zmiešame s múkou, soľou pridáme trošku rasce a vypracujeme cesto a dáme vykysnúť.Ked nám cesto vykysne na po mučenej doske vyformujeme cesto do tvaru bochníkou .

2. Krok

Bochníčky necháme 10 minút kysnúť, potom ich roztiahneme na placky, dôležité je vytvoriť tenký stred - cesto sa môže aj trošku pretrhnúť a byť deravé,ale to nieje problém . Langoše vysmážame na horúcom oleji.Oleja musí byť toľko, aby v ňom plával.

3. Krok

Roztlačíme 5 stručikou cesnaku, zmiešame s jednou polievkovou lyžicou oleja, deci teplej vody a poriadne osolíme. Langoš potrieme cesnakom, kto aké lúbi môže si spraviť syrové,kečupové,majonézove .Dobrú chuť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

42 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

114366 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.