Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Cesnakové slimáky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slimaky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 1:10 hod
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 40min

chrumkavé a chutné k vínku

reklama:

Suroviny

  • 800 g hladkej múky
  • 2 dcl mlieka
  • 1PL čerstvých kvasnic
  • 1 lyžičku cukru
  • soľ podľa chuťi
  • 3 PL bravčovéj masťi
  • 1 hlávka cesnaku
  • rasca
  • hrubá soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Urobím kvások..keď podkysne ,do misky si dám muku a pridám kvások. Zmiesim posypem múkou a nechám nakysnúť..

2. Krok

Bravčovú masť zmiešam s prelisovaným cesnakom okorením a osolím.

3. Krok

Vykysnuté cesto si rozvaľkám a potriem pripravenou plnkou. Zviniem ako roládu, nožom ju pokrájam na kolieska a tie ukladám na vymastený plech,potriem rozšľahaným vajcom s mliekom.

4. Krok

Posypem slimáky hrubou soľou a rascou a dám piecť na 190 °C asi 30 min. Po upečení pokvapkám vodou prikryjem utierkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

25130 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.