Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chlebíček s hruškami

Kuchyňa:
Náročnosť: ,
reklama:
Yellow squash pear bread resize adjusted.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

reklama:

Suroviny

  • 150 g hladkej múky
  • 150 g špaldovej múky
  • 3 vajcia
  • 100 ml oleja
  • 1 kyslá smotana
  • 100 g cukru krupica
  • 1/2 lyžice kakaa
  • 4 lyžice hruškovej výživy
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 2 hrušky
  • lyžica trstinového cukru
  • lyžica mletých orechov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia rozbite do misky, pridajte cukor a šľahajte do penovej hmoty. Potom pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom, smotanou, výživou a olejom. Hotové cesto vložte do vymastenej formy. Hrušky ošúpte, odstráňte jadrá, nakrájajte na kúsky a zmiešajte ich s cukrom a orechami v miske.

2. Krok

Pečte vo vyhriatej rúre asi 40 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

847 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.