Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Chrumkavé glazované rebierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rebierka.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 2:0 hod
  • Hotové Za: 2:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 1,5 kg bravčových rebierok
  • 1 cibuľa
  • celé čierne korenie
  • 2 bobkové listy
  • soľ
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 4 lyžice kečupu
  • 50 ml piva
  • 1 lyžica sójovej omáčky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyte rebierka, nakrájajte na 3-4 časti. Dajte ich do hrnca z vodou tak , aby boli ponorené... Pridajte očistenú cibuľu, niekoľko zrniek celého korenia, bobkový list a potom soľ. Priveďte do varu, potom znížte teplotu a varte takmer úplne do mäkka. Asi 90 minút.

2. Krok

Medzitým v miske vymiešame do hladka olej, kečup, pivo a sójovú omáčku. Kúsky mäsa vyberieme, scedíme a natrieme polevou. Ukladáme ich do pekáča a pečte v rúre alebo priamo na grile pričom ich niekoľkokrát otočte, kým nie sú chrumkavé.

reklama:
Rebierka grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

559 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.