Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavé kuracie prsia s orieškami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Chrumkavé kuracie prsia s orieškami
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 2 kuracie prsia
  • 40 g hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 50 g strúhanky
  • 50 g arašidov
  • 25 g parmezánu
  • petržlenová vňať
  • 80 ml oleja
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia osolíme z oboch strán , obalíme najskôr v hladkej múke a potom v rozšľahaných vajíčkach s trochou soli..

2. Krok

D strúhanky pridáme nastrúhaný parmezán a mleté arašidy..Pridáme aj najemno nasekanú petržlenovú vňať..

3. Krok

Rozpálime si olej ..Prsia obaľujeme v strúhankovej zmesi a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista a chrumkava..cca 4 minúty z každej strany..

4. Krok

Podávame z opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3609 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.