Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Chutná paradajková polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Paradajz corba 640x352.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

Corbica.jpg
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 červená cibuľa
  • 1/2 šálky nakrájaného zeleru
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 bobkové listy
  • 3 plechovky lúpaných paradajok / 400 gramových/
  • 400 ml kuracieho vývaru
  • 1 lyžica medu
  • čerstvá bazalka
  • korenie a soľ podľa chuti
  • 1 lyžička červenej mletej papriky
  • 1 grécky jogurt
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca nalejeme olej, zahrejeme a pridáme cibuľu, zeler a cesnak. Dusíme pár minút a pridáme bobkový list. Keď je zelenina mäkká pridáme paradajky a vývar. Keď začne polievka bublať pridáme med, bazalku, soľ, mletú papriku a korenie. Varíme na miernom ohni asi 15 minút. Bobkové listy vyberieme a polievku vymixujeme.

2. Krok

Podávame s jogurtom a uvarenou cestovinou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1988 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.