Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čokoládové potešenie

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cokoladovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 6 žĺtkov
  • 150 g práškového cukru
  • 1 dl oleja
  • 1 dl mlieka
  • 1 lyžica kakaa
  • 5 lyžíc škrobu
  • 1 prášok do pečiva
  • Plnka:
  • 6 bielkov
  • 200 g práškového cukru
  • Poleva:
  • 100 g čokolády
  • 100 g masla
  • 4 lyžice oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme vaječné žĺtka s cukrom do peny.Potom postupne pridáme mlieko a olej.Nakoniec zľahka vmiešame múku s práškom do pečiva a s kakaom.Dáme piecť do rúry na 180°C a pečieme asi 20 minút.Pred koncom pečenia vylejeme na cesto bielkový sneh a pečieme ešte 10 minút.Potom necháme vychladnúť a prelejeme čokoládovou polevou.

2. Krok

Bielka vyšľaháme s cukrom do tuhej peny.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

16583 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.