Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Čokoládové striekané s jahodovým džemom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Stroekane.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 150 g masla izbovej teploty
  • 125 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • štipka mletej škorice
  • štipka soli
  • 200 g hladkej múky
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 vanilkový cukor
  • Jahodový džem na plnenie
  • čokoládová poleva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme ručným šľahačom maslo, práškový a vanilkový cukor, vajce do peny, pridáme štipku škorice a soli, preosejeme múku a kakaový prášok a vymiešame.

2. Krok

Cesto dáme do cukrárskeho vrecka so širokou špičkou a na plech vyložený papierom na pečenie striekame tyčinky..

3. Krok

Tyčinky pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 10 minút.

4. Krok

Po upečení necháme vychladnúť a dve k sebe lepíme s jahodovým džemom. Nakoniec ich pofŕkame čokoládovou polevou, alebo do nej namáčame konce.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1104 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.