Corn dog

- Kusov: 12
- Porcií: 12
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 5min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 12 ks minipárky alebo 6 veľkých prekrojených napoly
- 12 plátkov toustového syra
- 50 g kukuričnej strúhanky
- 70 g hladkej múky
- 1 lyžica cukru
- 2 lyžičky kypriaceho prášku
- štipka soli
- 1 vajce
- 200 ml mlieka
- olej na vysmážanie
Postup prípravy
1. Krok
Každý párok obaľte plátkom toastového syra a napichnite pozdĺžne na špajľu. Vložte na 30 minút až 1 hodinu do mrazničky. Vo veľkej mise zmiešajte strúhanku, múku, cukor, kypriaci prášok a soľ. Vajcia rozšľahajte s mliekom, prilejte k suchej zmesi a vymiešajte hladké cestíčko. Vychladené párky namáčajte do cestíčka, aby sa celé obalili, a hneď ich dozlatista z oboch strán smažte vo vyššej vrstve rozpáleného oleja. Prebytočný olej nechajte odkvapkať na papierovej utierke a ihneď podávajte.

Priemerné hodnotenie receptu
(3.7 / 5)
31 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
7532 videní