Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Crinkles praskajúce koláčiky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Crinkles.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zdroj:femina.hu
  • Kusov: 90
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 225 g kvalitnej čokolády
  • 60 g masla
  • 50 g kryštálového cukru
  • 2 vajcia
  • 225 g hladkej múky
  • štipka soli
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • na obaľovanie práškový a kryštálový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s maslom.. Vajíčka s cukrom a štipkou soli vyšľaháme do peny, zašľaháme vlažnú čokoládu s maslom a múku zmiešanú s kypriacim práškom.

2. Krok

Cesto dáme do chladničky stuhnúť na cca 3 hodiny. Robíme z neho malé guľôčky ako vlašský orech. Každú obalíme najskôr v kryštálovom cukre, potom v práškovom, poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme cca 10 minút pri teplote 170 stupňov.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3156 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.