Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cuketové fašírky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Cuketove fasirky.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g cukety
  • soľ a korenie
  • 3 vajcia
  • 3 strúčiky cesnaku
  • petržlenová vňať
  • 100 g syra
  • strúhanka
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu dôkladne umyte. Nastrúhame na hrubom strúhadle, potom pridáme soľ a odložte na 10-15 minút. Hneď ako pustí šťavu, šťavu vytlačíme. V miske zmiešame nastrúhanú, vytlačenú cuketu s vajcom, prelisovaným cesnakom, korením a nasekanou petržlenovou vňaťou. Pridáme nastrúhaný syr a toľko strúhanky, aby vznikla formovateľná hmota. Vytvarujte z hmoty fašírky ktoré obaľte v strúhanke, potom cuketové fašírky opečte pomaly z oboch strán na rozpálenom oleji..

reklama:
Cuketove fasirky prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1008 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.