Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cuketové fašírky s ricotou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cuketove fasirky.jpg
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj: Bon appétit
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min

Cpx3caoxcrw.jpg8yjcty3f0hi.jpgYp0xkqtt2oe.jpgIy3mxmgxdxi.jpg

reklama:

Suroviny

  • 2 stredné cukety
  • 150 g ricotta
  • 50 g parmezán
  • 50 g strúhanky + 70 g na obaľovanie
  • 1 vajce
  • nasekaná petržlenová vňať
  • 10 lyžíc oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu umyte a nastrúhajte na hrubom strúhadle..potom z nej vyžmýkajte prebytočnú šťavu.Pridajte k nej vajce, nastrúhaný parmezán a premiešajte..Potom vmiešajte ricottu, nasekanú petržlenovú vňať, strúhanku, mleté čierne korenie a soľ.

2. Krok

Zo zmesi formujeme malé fašírky ktoré ešte obalíme pred vyprážaním v strúhanke.Vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8143 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.