Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Cuketové fašírky s ricotou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cuketove fasirky.jpg
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj: Bon appétit
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min

Cpx3caoxcrw.jpg8yjcty3f0hi.jpgYp0xkqtt2oe.jpgIy3mxmgxdxi.jpg

reklama:

Suroviny

  • 2 stredné cukety
  • 150 g ricotta
  • 50 g parmezán
  • 50 g strúhanky + 70 g na obaľovanie
  • 1 vajce
  • nasekaná petržlenová vňať
  • 10 lyžíc oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu umyte a nastrúhajte na hrubom strúhadle..potom z nej vyžmýkajte prebytočnú šťavu.Pridajte k nej vajce, nastrúhaný parmezán a premiešajte..Potom vmiešajte ricottu, nasekanú petržlenovú vňať, strúhanku, mleté čierne korenie a soľ.

2. Krok

Zo zmesi formujeme malé fašírky ktoré ešte obalíme pred vyprážaním v strúhanke.Vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8246 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.