Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cuketové kúsky v parmezánovom cestíčku

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Cuketove kusky v parmezanovom cesticku.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 400 g cukety
  • 2 lyžice ovsenej múky + 2 lyžice do cestíčka
  • 2 vajcia
  • 30 g strúhaného parmezánu
  • soľ a mleté čierne korenie
  • štipka muškátového oriešku
  • olej na vysmážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistenú cuketu nakrájame na plátky a obalíme v ovsenej múke. Vajíčka rozšľaháme šľahačom, vmiešame múku a nastrúhaný parmezán, potom soľ, korenie a posypeme muškátovým orieškom. Pomúčené cuketové plátky obalíme vo vaječnej zmesi a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Podávame s dipom z kyslej smotany

reklama:
Cuketove kusky v parmezanovom cesticku prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(1.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

604 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.