Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cuketový prívarok

Náročnosť:
reklama:
Cuketový prívarok
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Cuketový prívarok www.facebook.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 stredne veľku cuketu
  • 1 šľahačkovú smotanu
  • 1 zeleninový bujon
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • trochu masla asi polievkovu lyžicu
  • cukor
  • ocot
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpem cuketu a postrúham na struhadle na jablka. Trochu osolím a nechám chvíľku postáť.

2. Krok

Rozpustím maslo , zľahká vyžmýkam cuketu a podusím ju na masle. Podlejem trošičku vody , pridám zel. bujon , soľ , korenie prikryjem a chvíľu nechám dusiť. Zahustím šľah. smotanou a hladkou múkou asi 1-2 poliev. lyžice.

3. Krok

Dochutím cukrom a octom. Podávam s varenými zemiakmi , volským okom a opečenou klobáskou.

reklama:

Dobrú chuť!

Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi.

 

Podobné recepty:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5676 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.