Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dezert „PIVO“

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
326x220
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 20min

 

Dobre  vypadá  však?:)) Na  prípravu  dezertu  budete  potrebovať  len  dve  ingrediencie…Nebojte  sa  žiadne  pivo….

 

reklama:

Suroviny

  • 1 l jablkovej šťavy
  • 20 g želatíny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nalejte do hrnca s 150 ml šťavy pridajte želatínu. Nechajte napučiavať.

2. Krok

želatínu potom zahrejte a pridajte k ostatnej šťave.Dobre premiešajte.2 dcl šťavy si odložte bokom..

3. Krok

Nalejte do pripravených pohárov a nechajte v chlade tuhnúť.cca 2 hodinky..

4. Krok

Z 2 dcl ktoré sme si odložili vyšľaháme pri vysokých otáčkach penu na pivo..želatína s jablkovou šťavou sa zmení na bielu penu...

5. Krok

Keď nám želatína v chladničke na povrchu trochu spevnie môžete dať na ňu penu....

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

10 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

41438 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.