Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Do chrumkava upečené cuketové tyčinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cuketove palicky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 50
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 5 mladých cukiet
  • 50 g strúhanky
  • 50 g hladkej múky
  • 2 lyžice parmezánu
  • olivový olej
  • soľ a korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

1. Zapnite rúru na 200°C 2. Cukety umyjeme, nakrájame na tyčinky a osušíme na papierovej utierke. 3. V miske zmiešame múku, strúhanku, parmezán, soľ a korenie a v zmesi obaľujeme cuketové tyčinky. 4. Poukladáme ich na plech, ktorý sme predtým vystlali papierom na pečenie. Nesmú sa prekrývať, inak sa pri pečení rozvaria a nebudú vo výsledku chrumkavé. 5. Rovnomerne ich postriekame olivovým olejom a plech vložíme do rúry na cca 20 minút. Medzitým ich raz otočíme. 6. Podávame horúce.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

510 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.