Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáca mazarella

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_41
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

Rozhodneme sa v deň,keď robíme syr,aby sme si odložili srvátku. 

 

reklama:

Suroviny

  • 500g domaci syr /recept je uvedený v mojich receptoch/
  • 1l srvátky
  • 1čl soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Srvátku dáme zohriať na 90 st.,a vložíme do nej syr nahrievame ho,až kým nezostane ako plastelína potom ho vyberieme a rozdelíme na rovnaké diely a vyformujeme guľky tie potom vložíme do vychladnutej a posolenej srvátky,dáme do chladu a môžeme papkať s paradajkou ,pokvapkané olivovým olejom a balzamikovým octom ,posypané čerstvým oreganom,alebo bazalkou,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.8 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

18784 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.