Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Domáce sušené paradajky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Susene paradajky.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 50
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 4:0 hod
  • Hotové Za: 4:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg paradajok
  • 4 lyžice olivového oleja
  • soľ a mleté čierne korenie
  • suchá bylinková zmes (petržlen, rozmarín, oregano, kôpor, tymian)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejte rúru na 100°C. Položte papier na pečenie na plech , potrite ho 1 polievkovou lyžicou olivového oleja.. Paradajky umyjeme, osušíme a prekrojíme na polovice. Jemne odstráňte časť semien pomocou čajovej lyžičky, pričom ponechajte mäsité jadro. Paradajky poukladáme reznou stranou nahor na plech. Osolíme, okoreníme, posypeme suchou bylinkovou zmesou a pokvapkáme zvyšným olejom. Vložíme do rúry aspoň na 24 hodín. Sušené paradajky vložíme do dózy s uzáverom a polejeme olivovým olejom.

reklama:
Susene paradajky prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

313 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.