Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Drobeničkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Drobeničkový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

Jana Tomášiková – autor  receptu

reklama:

Suroviny

  • 400 g hladkej múky
  • 7 ml oleja
  • 150 ml mlieka
  • 1/2 balíčka prášku do pečiva
  • 1 vajce
  • štipka soli
  • jedna kocka droždia
  • cukor podľa chuti
  • ovocie
  • drobenička:
  • hrubá múka
  • maslo
  • práškový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások. Múku zmiešame s olejom, vajcom, soľou a pridáme ku hotovému kvásku.

2. Krok

Dôkladne premiešame a vypracujeme hladké cesto. Cesto nemusíme nechať vykysnúť, ale môžeme hneď piecť. Vyvaľkáme ho na vymastený plech, posypeme ovocím a drobeničkou.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre. Drobeničku pripravíme zmiešaním hrubej múky, práškového cukru a masla.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

15079 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.