Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Drožďová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Drozdova.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica masla
  • 1 ks jarnej cibuľky
  • 2 kocky droždia
  • 50 ml mlieka
  • soľ a čierne mleté korenie
  • 1 lyžca horčice
  • 5 vajec
  • pečivo na podávanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na teflónovej panvici rozohrejte maslo a orestujte na ňom najemno nasekanú jarnú cibuľku aj so zelenou časťou dosklovita.

2. Krok

Zapnite digestor ! A do panvice rozdrobte droždie. Miešajte, až sa droždie rozpustí, minútu ho ešte restujte a zalejte mliekom, vymiešajte dohladka, osoľte, okoreňte a vmiešajte horčicu. Nakoniec pridajte rozšľahané vajcia a miešajte, až bude mať zmes konzistenciu praženice..

3. Krok

Odstavte, nechajte vychladnúť a narite na hrianky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12017 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.