Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Drožďová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Drozdova.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica masla
  • 1 ks jarnej cibuľky
  • 2 kocky droždia
  • 50 ml mlieka
  • soľ a čierne mleté korenie
  • 1 lyžca horčice
  • 5 vajec
  • pečivo na podávanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na teflónovej panvici rozohrejte maslo a orestujte na ňom najemno nasekanú jarnú cibuľku aj so zelenou časťou dosklovita.

2. Krok

Zapnite digestor ! A do panvice rozdrobte droždie. Miešajte, až sa droždie rozpustí, minútu ho ešte restujte a zalejte mliekom, vymiešajte dohladka, osoľte, okoreňte a vmiešajte horčicu. Nakoniec pridajte rozšľahané vajcia a miešajte, až bude mať zmes konzistenciu praženice..

3. Krok

Odstavte, nechajte vychladnúť a narite na hrianky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12250 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.