- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- zeleninové jedlá
- Dusená mrkva ako príloha k mäsu
Dusená mrkva ako príloha k mäsu
reklama:

1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Čas Prípravy: 15min
- Varenie: 15min
- Hotové Za: 0min
reklama:
Suroviny
- 50 g masla
- 1/2 kg mrkvy
- 1 lyžička cukru kryštál
- štipka soli
- 0,5 l vody
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Mrkvu očistíme,nakrájame na kolieska a dáme na panvicu.Zalejeme vodou ,pridáme cukor,maslo a soľ a dusíme pri vysokej teplote.
2. Krok
Z papiera na pečenie si vystrihneme väčší kruh ako priemer panvice a zakrijeme mrkvu tak aby sa papier nedotykal mrkvy.Dusíme pár minút ,kým sa nevyparí voda a ihneď podávame ako prílohu.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
14550 videní