Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dvojfarebné žemle

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 3428
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

chutné  chlebové žemličky..

reklama:

Suroviny

  • 250g múka hladká T650
  • 2pl olej
  • 200ml vlažná voda
  • 1/2kocky čerstvé droždie
  • štipka cukor
  • 1/2čl soľ
  • cviklová šťava
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zamiesime si dve cestá jedno s vodou a druhé so šťavou z cvikle a dáme nakysnúť..potom si cesto dáme na dosku a krájame na rovnakú veľkosť

2. Krok

ak robíme to ho viac,tak cesto rozvaľkáme a pokrájame na štvorce a do každého dáme guľku ružového cesta a urobíme žemličku,je som toho nemala veľa,tak som mohla striedať,raz som zabalila do bieleho ružové a zas opačne do ružového biele...a vždy to vrchné cesto zo 4strán nastrihneme

3. Krok

poukladala som,na plech a nechala podkysnúť a potom som ich dala piecť,Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5663 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.