Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dvojitý závin, dia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 550
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

super chuť..aj  pre  diabetikov..

 

reklama:

Suroviny

  • 1ks lístkové cesto
  • liter mlieko
  • 3ks pudingový prášok čokoládový
  • 12tbl. umelé sladidlo
  • 70g maslo
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozvaľkané cesto dáme na suchý plech,tak aby prečnievalo cez okraje...v mlieku uvaríme puding a osladíme ho umelým sladidlom a necháme ho vychladnúť , tak na 40 st.a vmiešame maslo a dobre zamiešame , aby sa masa spojila a dáme ju na cesto na plechu a rovnomerne rozotrieme....

2. Krok

a stočíme z každej strany do stredu plechu,stred je voľný, tak puding má možnosť v rúre pracovať,ale mi cesto neroztrhne...

3. Krok

Upečený,musí postáť aspoň 1hodinu a môžeme krájať a podávať,dobrú chuť!1

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4094 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.