Fašírky
reklama:
- Kusov: 10
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 40min
reklama:
Suroviny
- 500 g bravčového mäsa
- 2 žemle
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 2 vajcia
- 1 lyžica majoránky
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
- strúhanka
- olej na vyprážanie
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Na prípravu fašírky namočte žemľu do vody a poriadne ju vyžmýkajte. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, cesnak pretlačíme. Bravčové mäso zomelieme na jemno.
2. Krok
Všetky ingrediencie dôkladne premiešame, potom hmotu dochutíme. Mokrými rukami tvarujte guľky (niektorí robia ploché karbonátky) a obaľte ich v strúhanke.
3. Krok
Potom vysmážame v horúcom oleji z oboch strán dozlatista.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1075 videní