- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- grilovačka
- Grilované steaky
Grilované steaky
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 5min
- Varenie: 10min
- Hotové Za: 15min
David Winter, majiteľ e-shopu s najväčším online portfóliom špičkového slovenského vína, WineExpert.sk, k tomuto jedlu odporúča:
Slovensko, FRTUS WINERY, Dunaj barrique, BV, 2013, červené, suché.
Bobuľový výber, ktorý zaujme príťažlivou a koncentrovanou arómou višní a divých čerešní. Plná ovocná chuť prechádza do zaujímavých čokoládových tónov.
Suroviny
- 4 steaky (ideálne hovädzia roštenka)
- soľ
- korenie
- repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
- rozmarín
Postup prípravy
1. Krok
Na grilovacej platni rozpáľte olej, pridajte vetvičku rozmarínu a vložte mäso.
2. Krok
Grilujte z každej strany pár minút, kým mäso nechytí kôrku a je upečené podľa vašej chuti.
3. Krok
Na záver osoľte a okoreňte, nechajte chvíľu odstáť a podávajte.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
654 videní