Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Halloweenské prsty

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Halloweenske prsty.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 24
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 90 g masla
  • 1 hrnček polohrubej múky
  • 4 lyžičky hnedého cukru
  • 2 lyžičky vanilkovej arómy
  • 4 lyžice mlieka
  • 2 lyžičky kakaa
  • mandle
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru predhrejte na 175 °C. Všetky prísady (okrem mandlí) dajte do misy a prehneťte, až cesto začne hrudkovať. Vysypte ho na dosku a dlhými pohybmi od tela von hneťte po trochách do spojenia, až vznikne vláčne cesto. Nechajte vychladiť 30 minút v chladničke.

2. Krok

Vytvarujte 24 malých valčekov, na dvoch miestach prehnite, na výstupkoch urobte špáradlom ryhy ako na kĺboch ​​prstov a na koniec prilepte mandľu . Pečte asi 15 minút, hotové prstíky nechajte pred servírovaním úplne vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.