Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hnedý vývar

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hnedy vyvar.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 3:0 hod
  • Hotové Za: 3:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 1,5 kg hovädzích alebo teľacích kostí
  • 1 cibuľa prekrojená na štvrtiny
  • 2 mrkvy
  • 1 pór
  • 1 stonka zeleru
  • 3 litre vody
  • petržlenová vňať
  • 6 zrniek celého čierneho korenia
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kosti pečieme asi 40 minút pri teplote 230 °C. V polovici pečenia k nim pridáme zeleninu premiešame a podlejeme vodou.Potom preložíme do hrnca pridáme ostatné prísady a varíme 3 - 4 hodiny.

2. Krok

Počas varenia z vývaru odstraňujeme penu a tuk.Potom vývar precedíme cez jemné sitko.Zeleninu a kosti pritláčame aby sme sme vyžmýkali všetku tekutinu.Po scedení necháme vychladnúť.

3. Krok

V chladničke vám vývar vydrží 3 dni, ale môžete si ho aj zamraziť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1273 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.