Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hovädzia pochúťka so zemiakmi

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hovädzia pochúťka so zemiakmi
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

reklama:

Suroviny

  • 500 g hovädzieho mäsa zo stehna
  • 5 cibúľ
  • 3 kyslé uhorky
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 1 kg zemiakov
  • 1 šálka hovädzieho vývaru
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • korenie
  • bobkový list
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäso umyjeme, nakrájame na prúžky a osmažíme na rozpálenom oleji.Pridáme cibuľu nakrájanú na tenké krúžky a osmažíme.

2. Krok

Pridáme pretlak,nastrúhané uhorky na hrubom strúhadle,nalejeme vývar a dusíme domäkka.

3. Krok

Zemiaky ošúpeme ,nakrájame na hranolky a osmažíme na panvici.Keď sú takmer hotové pridáme soľ,korenie, bobkový list a pretlačený cesnak.

4. Krok

Pridáme k mäsu,jemne premiešame a ešte dusíme 5-7 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1025 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.