- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- hovädzie mäso
- Hovädzie mäso s fazuľou v paradajkovej omáčke
Hovädzie mäso s fazuľou v paradajkovej omáčke
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 200 g hovädzej sviečkovice
- 400 g fazule (v paradajkovej omáčke)
- 1 strúčik cesnaku
- 1/2 chilli papričky
- 2 lyžice hladkej múky
- soľ a mleté čierne korenie
Postup prípravy
1. Krok
Sviečkovú si nakrájame na rezne a dobre ich vyklepeme.Potom rezníky nakrájame na rezančeky.
2. Krok
Osolíme ich , okoreníme a obalíme v hladkej múke.jemne si nakrájame chilli a cesnak..
3. Krok
Na panvicu si dáme trochu oleja a a chilli s cesnakom trochu orestujeme, potom pridáme hovädzie mäsko..Osmažíme do zlatista a potom pridáme fazuľky v paradajkovej omáčke..spolu prevaríme a môžeme podávať..
4. Krok
Ak by ste sa rozhodli použiť iný časť hovädzieho mäsa ako je sviečkovica (predsa je len drahá) tak musíte časť prípravy pridpôsobiť danému druhu..Je dobré mäso do mäkka podusiť.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
3510 videní