Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hovädzie mäso Stroganoff

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Stroganof.jpg
11
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541934.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541935.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541936.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541937.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541938.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541939.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541940.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541941.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541942.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541943.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru

reklama:

Suroviny

  • 300 g hovädzieho mäsa (sviečkovica , roštenec , stehno)
  • 2 cibule
  • 250 g kyslej smotany
  • 1,5 lyžice paradajkového pretlaku
  • 1,5 lyžice hladkej múky
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäso nakrájame na rezne, potom ho naklepeme osolíme a okoreníme a nakrájame na rezančeky.

2. Krok

Ošúpeme si cibuľu a nakrájame si ju na polkrúžky..Potom ju restujeme na oleji do zlatista.

3. Krok

K cibuli potom pridáme mäso, rozložíme ho po celej ploche panvice a restujeme ho kým sa poriadne nezatiahne 10 - 15 minút.

4. Krok

keď je mäso dobre zatiahnuté zaprášime ho hladkou múkou osmažíme spolu , pridáme kyslú smotanu a paradajkový pretlak soľ a mleté čierne korenie a spolu dusíme asi 30 minút. Ak sa šťava odparí podlejeme vodou alebo vývarom.Mäso dusíme do mäkka..Omáčka by mala byť primerane hustá ..

5. Krok

Podávame so zemiakovou kašou alebo s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7559 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.