Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hovädzie mäso Stroganoff

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Stroganof.jpg
11
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541934.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541935.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541936.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541937.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541938.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541939.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541940.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541941.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541942.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru
Klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini 541943.jpg
História vzniku tohto jedla je zaujímavá svojou neistotou a mnohými možnosťami. Najbežnejším názorom je, že kuchár grófa Stroganova vynašiel toto jedlo pre svojho starého pána, ktorý už nemohol žuť pevné jedlo. Opis prípravku: A to bol skutočný úspech - variť hovädzie mäso tak, aby sa ukázalo ako mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Klasický hovädzí stroganoff sa podáva s bramborovou kašou, ale v súčasnosti nájdete ďalšie možnosti. Ďalšie jedlá sa pripravujú aj na základe klasického hovädzieho stroganoffu, pridávajú sa rôzne druhy zeleniny, omáčok a korenia. Ale dnes vám poviem, ako variť klasické hovädzie stroganoff. Подробнее: povar.ru

reklama:

Suroviny

  • 300 g hovädzieho mäsa (sviečkovica , roštenec , stehno)
  • 2 cibule
  • 250 g kyslej smotany
  • 1,5 lyžice paradajkového pretlaku
  • 1,5 lyžice hladkej múky
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäso nakrájame na rezne, potom ho naklepeme osolíme a okoreníme a nakrájame na rezančeky.

2. Krok

Ošúpeme si cibuľu a nakrájame si ju na polkrúžky..Potom ju restujeme na oleji do zlatista.

3. Krok

K cibuli potom pridáme mäso, rozložíme ho po celej ploche panvice a restujeme ho kým sa poriadne nezatiahne 10 - 15 minút.

4. Krok

keď je mäso dobre zatiahnuté zaprášime ho hladkou múkou osmažíme spolu , pridáme kyslú smotanu a paradajkový pretlak soľ a mleté čierne korenie a spolu dusíme asi 30 minút. Ak sa šťava odparí podlejeme vodou alebo vývarom.Mäso dusíme do mäkka..Omáčka by mala byť primerane hustá ..

5. Krok

Podávame so zemiakovou kašou alebo s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7098 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.