Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hrášková polievka s haluškami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť: ,
reklama:
Hrachova.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

 

reklama:

Suroviny

  • 500 g mrazeného hrášku
  • 1 mrkva
  • 1 menší pór
  • maslo
  • vývar
  • 2 vajcia
  • soľ podľa chuti
  • mleté čierne korenie
  • mlieko
  • 1-2 lyžice hrubej múky
  • strúhanku
  • pažítku
  • 150 g chleba
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hrášok orestujeme na masle, pridáme nakrájanú mrkvu s pórom a opečieme. Posolíme, podlejeme vývarom a necháme variť.

2. Krok

Z chleba orežeme kôrky a namočíme do mlieka, necháme odstáť a potom vytlačíme prebytočné mlieko z chleba. Pridáme vajcia, pažítku, soľ, korenie, múku a strúhanku. Vypracujeme cesto a mokrými rukami tvarujeme halušky, ktoré dáme variť do polievky.

3. Krok

Keď sú halušky hotové polievku odstavíme a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.2 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

29420 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.