Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hríbová harmonika

reklama:
Filovan krompir2
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min

http://www.kuvarancije.com/krompir-sa-gljivama

reklama:

Suroviny

  • Zemiaky
  • Huby podľa sezóny a chuti (šampióny, dubáky)
  • olivový olej
  • čerstvé bylinky podľa chuti (petržlenová vňať, tymián, bazalka)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky uvaríme do polomäkka.v šupe.Pokiaľ robíte s novými zemiakmi nemusíte ich potom ani šúpať.Potom ich narežte do harmoniky .poukladatjte na vymastený plech alebo do pekáča a do každého zárezu vložte plátok hríbika.Posoľte pokoreňte , posypte bylinkami .

2. Krok

Pokvapkajte olivovým o lejom .Ak máte radi môžete púreliať aj kyslou pochúťkovou smotanou.Pečte v rúre pri 220 °C cca 30 minút.Do peknej zlatožltej farby.

3. Krok

Ak máte radi môžete pred dopečením posypať strúhaným syrom, alebo kombinovať huby so slaninkou alebo s plátkom syra.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7683 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.