Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hrozno vo vlastnej šťave

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hrozno vo vlastnej stave.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 800 g hrozna
  • 150 g cukru
  • 1/4 lyžičky kyseliny citrónovej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hrozno umyte a roztrieďte. Používajte iba celé, nepoškodené bobule. Približne 300 gramov hrozna pomelieme v mixéri do hladka, spolu s cukrom a s kyselinou. Oddeľte asi zvyšných 500 gramov hrozna. Naplňte ju horúcou vodou a nechajte 2-3 minúty. Potom vodu scedíme a hrozno vložíme do sitka. Sterilizovanú nádobu do plna naplňte hroznom. Nalejte hroznovú šťavu.

2. Krok

Na dno hrnca položte utierku. Nádobu zaviečkujte, vložte ju do hrnca a nalejte vodu až do polovice pohára. Privedieme do varu a sterilizujeme 15-20 minút. Potom pohár vyberte , otočte hore dnom, zabaľte do uteráka a nechajte, kým úplne nevychladne.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

179 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.