Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hruškový kompót

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hruskovy kompot.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.chefkoch.de
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg hrušiek
  • 250 g cukru
  • 3 l vody
  • 1 vanilkový cukor alebo 1 vanilkový struk
  • klinčeky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si dobre poumývame poháre a viečka dáme povariť na 5 - 10 minút.

2. Krok

Dáme do hrnca variť vodu s cukrom, s vanilkovým cukrom..Necháme prevariť a odstavíme.

3. Krok

Hrušky dobre umyjeme prerežeme na štvrtiny odstránime jadrovník..Ak chcete môžete hrušky ošúpať..je to na vás.

4. Krok

Nakrájané štvrtinky ukladáme do pohárov , najlepšie na stojato ako uhorky. Do každého pohárika môžete hodiť po jednom klinčeku..Zalejeme cukrovou vodou a dobre zatiahneme viečkom.

5. Krok

Hrušky sterilizujeme 30 minút pri 90°C..V hrnci necháme vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3582 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.