Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hubová nátierka

reklama:
Hubová nátierka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 150 g čerstvých húb
  • 200 g zemiakov uvarených v šupe
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 150 g mäkkého syra
  • 1 lyžica horčice
  • 2 kyslé uhorky
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na troche oleja opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené, pokrájané huby a za stáleho miešania opražíme.Podlejeme trochou vody a dusíme domäkka.

2. Krok

huby potom pomelieme alebo zmixujeme tyčovým mixérom a dáme do misky.Pridáme ošúpané a postrúhané zemiaky najemno. Syr dohladka vymiešame s horčicou a pridáme k hubovej zmesi.Osolíme a okoreníme a nakoniec vmiešame nadrobno nakrájané kyslé uhorky.

3. Krok

Dáme do chladničky n a 20 minút postáť.

4. Krok

Vychladnutú nátierku natrieme na chlieb a posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

10064 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.