Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hubová nátierka

reklama:
Hubova natierka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 g šampiňónov
  • 2 - 3 menšie cibule
  • 3 lyžice oleja
  • 70 g masla
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Huby umyjeme a ošúpeme. Huby nakrájame na malé kúsky.

2. Krok

Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno, orestujeme na rastlinnom oleji do mäkka.

3. Krok

Pridajte huby, smažte, kým sa tekutina neodparí a huby nie sú udusené .

4. Krok

Dochutíme soľou a korením , pridáme maslo a odstránime z ohňa. Maslo by sa malo rozpustiť a huby by mali mierne vychladnúť.

5. Krok

Huby dáme do mixéra a vymixujeme ich na vami požadovanú konzistenciu.. Niekto má rád úplne do hladka, niekto zas s menšími kúskami.

6. Krok

Pomazánku dáme do chladničky poriadne vychladnúť a potom podávame..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

463 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.