Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hubová polievka s kuracím mäsom a rezancami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hubova polievka s kuracim masom a rezancami.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 0,5 kuraťa
  • 1 petržlen
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • 2 mrkvy
  • 0,5 cukety
  • 0,5 zväzku zelenej cibuľky
  • 300 g húb podľa chuti
  • bobkový list
  • 3 - 4 guličky čierneho a nového korenia
  • 1 lyžica masla
  • 200 g rezancov
  • 2 lyžice oleja
  • 1 klinček
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso umyte, vložte do hrnca, zalejte 2 litrami vody. Hrniec postavte na silný oheň. Nechajte vodu zovrieť, odstráňte penu. Očistite zeleninu. Nakrájajte na menšie kúsky. Na horúcej panvici s trochou oleja 4 minúty osmažte cibuľu, mrkvu, petržlen a strúčik cesnaku, potom ich pridajte do vývaru a povarte ich 30 minút spolu s bobkovým listom a čiernym korením, klinčekom a soľou. Po 30 minútach kurča vyberte z vývaru, nechajte vychladnúť, nakrájajte na malé kúsky. Vývar preceďte.

2. Krok

Huby očistite, dôkladne umyte, zalejte vriacou vodou a nechajte 10 minút postáť, potom ich sceďte. Huby preložte do samostatného kastróla, pridajte 1 pohár vody a povarte ich na strednom ohni 20 minút.

3. Krok

Na panvici s trochou oleja orestujeme huby na malé kocky nakrájanú cuketu.. Potom preložíme k vývaru. Povaríme všetko spolu ešte 5 minút.

4. Krok

Zvlášť odvaríme rezance a pred podávaním ich pridáme do polievky..

reklama:

Zdá sa, že je to rovnaká klasická hubová polievka s rezancami v slepačom vývare – ale….. nie je rovnaká! Chuť jedla sa ukáže ako nie celkom obyčajná , ak k zelenine pridáte cuketu a okrem tradičného korenia a bylín aj klinčeky.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1003 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.