Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hubová polievka s rezancami na ázijský spôsob

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bez nazvu 1 – obnoveny 7.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

Gribnoi sup v aziatskom stile 1.jpg Gribnoi sup v aziatskom stile 3.jpg Gribnoi sup v aziatskom stile 2.jpg Gribnoi sup v aziatskom stile 4.jpg Gribnoi sup v aziatskom stile 5.jpg
reklama:

Suroviny

  • 300 g kačacích krídel alebo kostí
  • 1 palička škorice
  • 1 ks badiánu
  • 30 g čerstvého zázvoru
  • voda
  • 100 g ryžových rezancov
  • 350 g šampiňónov
  • 350 g kuriatok
  • 200 g čínskej kapusty
  • 1 zväzok zelenej cibuľky
  • 70 ml sójovej omáčky
  • 3 lyžice rybacej omáčky (nemusí byť)
  • 1 lyžička cukru
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca si dáme kačacie kosti alebo krídla, pridáme badián , škoricu a na kúsky nakrájaný zázvor.

2. Krok

Zalejeme vodou (studenou) a privedieme k varu.Keď sa vývar začne variť, teplotu znížime na minimum, odstránime vzniknutú penu a varíme asi 40 minút.Stále vytvorenú penu zberáme.

3. Krok

Medzitým si uvaríme ryžové rezance, a prepláchneme ich studenou vodou.

4. Krok

Nakrájame si huby na väčšie kusy,.Čínsku kapustu na stredne veľké kúsky.Vývar si scedíme, pridáme k nemu cukor, sójovú a rybaciu omáčku, pridáme huby a varíme na miernom ohni 15 minút.Potom pridáme kapustu a varíme ďalších 5 minút.

5. Krok

Nakoniec pridáme na väčšie kusy nakrájanú zelenú cibuľku a a hrniec odstavíme z ohňa.

6. Krok

do servírovacej misky dáme najskôr rezance , ktoré potom zalejeme polievkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3471 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.