Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hviezdičky z lístkového cesta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
144
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 60
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 0min

Slaná chuťovka a inšpirácia nielen na rodinné oslavy.

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/hviezdicky-z-listkoveho-cesta.html

reklama:

Suroviny

  • 400g lístkové cesto
  • Na potretie:
  • 1 osolené a rozšľahané vajce na potieranie
  • rasca
  • polovička arašidy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske (natenko)

2. Krok

Vykrojíme formičkou.

3. Krok

Potrieme osoleným rozšľahaným vajcom (skúšala som dávať hviezdičky aj na seba) Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a rúru nastavte na čo najvyššiu teplotu a rýchlo hviezdičky upečte pri teplote 180 °C asi tých 5-10 minút.

4. Krok

A ešte pred upečením, môžme podľa chuti posypať rascou. Z tejto dávky vyšlo, 50-60ks hviezdičiek Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13480 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.