Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Irský perník s Guinnessom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Irsky pernik
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 45min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:10 hod

lahodný a chutný

reklama:

Suroviny

  • 2 šalky hladkéj múky
  • 120 g masla
  • 2 šalky kryštalového cukru
  • 3 dl Guinnessu
  • 1 prášok do pečiva
  • 3 vajcia
  • 2PL kakaa
  • 1 prášok do perníka
  • 4 PL čučoriedkového džemú
  • čokoláda na varenie
  • stužený tuk
  • hrozienka
  • 1 dl whisky alebo rumu
  • kokos na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hladkú múku, cukor, vajcia, kakao,maslo,prášok do perníka,prášok do pečiva ,3 dl Guinnessu4PL džemu hrozienka 1 dl whisky všetko dokopy zamiešame .

2. Krok

Cesto vylejeme na vymasťený pekáč vysypaný strúhankou a pečieme na 180 stupňov pečieme asi 30 minút.

3. Krok

Vychladnuté cesto potrieme čučoriedkovým džemom a polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosom

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9257 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.