Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jabĺčny koláčik od babičky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablcny kolacik od babicky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.backen-mit-spass.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 2 kg jabĺk
  • 250 g masla
  • 180 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 5 vajec
  • 350 g polohrubej múky
  • 1 1/2 prášku do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

jablká ošúpeme zbavíme jaderníkov a nakrájame na plátky.

2. Krok

Mäkké maslo vyšľaháme s cukrom a s vanilkovým cukrom do peny..Potom postupne vmiešavame vajcia ..nakoniec múku s práškom do pečiva..

3. Krok

Teraz do cesta primiešame plátky jabĺk a cesto rozotrieme na plech ktorý si predtým vymastíme a vysypeme múkou..Plech 40 x 30

4. Krok

pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 45 minút..Vyskúšame prepečenosť špáradlom.

5. Krok

Po upečení necháme úplne vychladnúť.Potom nakrájame na porcie a posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

785 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.