Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablková marmeláda trochu inak

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 12:30 hod

reklama:

Suroviny

  • 3 jablká
  • 250 g orechov
  • 150 g cukru
  • 15 g čerstvého zázvoru
  • 3 kusy škorice
  • 3 stonky rozmarínu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jablká ošúpeme a zbavíme jadierok.Šupky a jadierka dáme do hrnca a zalejeme malým množstvom vody a varíme 40 minút na miernom ohni.Prepasírujeme cez sito.

2. Krok

Očistené jablká dáme variť do hrnca a pridáme prepasírované šupky,varíme spolu asi 20 minút kým sú neni jablká mäkké.Rozmixujeme ,dáme späť do hrnca a pridáme cukor,škoricu,rozmarín a zázvor a varíme asi 3 hodiny na miernom ohni za občasného miešania.

3. Krok

Hotovú marmeládu vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.Polky orechov zatláčame do marmelády a dáme sušiť na 50-60 °C minimálne na 6 hodín.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3371 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.