Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkový koláč se sněhem

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ggg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 45min

u nás velice oblíbený

reklama:

Suroviny

  • Těsto:
  • 150g hera
  • 150g cukr krupice
  • 300g hladká mouka
  • 1 vejce
  • mléko cca 2lžíce/dle potřeby/
  • Náplň:
  • 800g jablka strouhaná
  • vanilkový puding
  • skořice
  • cukr dle chuti
  • Sníh:
  • 4 bílky
  • 2 lžíce cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do mísy dáme hladkou mouku,cukr krupici, vejce,rozpuštěnou heru a mléko a uděláme těsto,které necháme odpočinout.

2. Krok

Jablka nastrouháme a promícháme s cukrem a uvařeným pudingem a skořicí.

3. Krok

Na vymazaný vysypaný plech dáme těsto na něj jablka a dáme péct asi tak 15-20minut.

4. Krok

Z bílku uděláme tuhý sníh do něj zašleháme 2lžíce cukru.

5. Krok

Na koláč dáme sníh a ještě 5minut pečeme.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

36 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

101101 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.