Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jablkový koláč so šľahačkou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 120 g práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 60 ml oleja
  • 60 ml vody
  • 150 g polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 2 zlaté klasy
  • 60 g cukru
  • 500 ml jablkového džúsu
  • 3 kyslejšie jablká
  • 500 ml šľahačky
  • trochu škorice na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame si žĺtka s cukrom do peny.prisáme olej a vodu , múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahané bielka.

2. Krok

Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech,alebo do tortovej formy.

3. Krok

pečieme pri 180 °C cca 15 minút.

4. Krok

Zo zlatého klasu a jablkového džusu si uvaríme puding , do neho pridáme nastrúhané jablká.Puding rozotrieme na upečenú piškótu a necháme úplne vychladnúť.Nakoniec ozdobíme vyšľahanou šľahačkou a posypeme škoricou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

38463 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.