Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jablkový perník – liaty

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovy pernik liatyweb.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
Hrncek.png
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček hladkej múky
  • 1 hrnček polohrubej múky
  • 3 jablká
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 hrnček mlieka
  • 1 vajce
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 hrnček krupicového cukru
  • 1 prášok do perníka
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 hrsť mletých orechov
  • na poliatie čokoláda
  • na posypanie orechy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku zmiešame s kypriacim práškom, pridáme kakao, cukor a vanilkový cukor a hrsť orechov. K sypkej zmesi prilejeme mlieko a olej, pridáme vajcia a najemno nastrúhané jablká. Premiešame do hladkej konzistencie. Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme v rúre vyhriatej na 180° C. Pečieme asi 25 min. Po upečení polejeme rozpustenou čokoládou a posypeme mletými orechmi.

reklama:
Jablkovy pernik recept.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1177 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.