Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jahodová bublanina

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodova bublanina.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 150 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • štipka soli
  • 200 ml oleja
  • 200 ml mlieka
  • 340 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 500 g jahôd
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody odstopkujeme a nakrájame na menšie kúsky. Vajcia vyšľaháme s cukrom a soľou na svetlú a hustú hmotu. Za stáleho miešania prilievame tenkým pramienkom najskôr olej, potom mlieko .Potom do misy preosejeme múku s práškom do pečiva a krátko premiešame, len kým sa suroviny nespoja Nalejeme na plech, ktorého dno je vyložené papierom na pečenie .Navrch poukladáme jahody. Pečieme pri 180°C 40-50 minút, kým nevyjde špáradlo suché .Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

540 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.