Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodová bublanina

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodova bublanina.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 150 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • štipka soli
  • 200 ml oleja
  • 200 ml mlieka
  • 340 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 500 g jahôd
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody odstopkujeme a nakrájame na menšie kúsky. Vajcia vyšľaháme s cukrom a soľou na svetlú a hustú hmotu. Za stáleho miešania prilievame tenkým pramienkom najskôr olej, potom mlieko .Potom do misy preosejeme múku s práškom do pečiva a krátko premiešame, len kým sa suroviny nespoja Nalejeme na plech, ktorého dno je vyložené papierom na pečenie .Navrch poukladáme jahody. Pečieme pri 180°C 40-50 minút, kým nevyjde špáradlo suché .Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

521 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.