Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jahodová krémová polievka

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
Jahodova kremova polievka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mohakonyha.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 250 g očistených jahôd
  • 1 liter vody
  • cukor podľa chuti
  • 1 citrón
  • 1 vanilkový cukor
  • mletá škorica podľa chuti
  • 1 balenie jahodového pudingového prášku
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • na podávanie:
  • šľahačka
  • čerstvé jahody
  • medovka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tyčovým mixérom rozdrobíme jahody v menšom hrnci s vodou, pridáme cukor a škoricu, šťavu z citróna a kôru z polovice.. .

2. Krok

Pudingový prášok vmiešajte do smotany , potom nalejte do hrnca a za stáleho miešania na strednom plameni polievku zahustite.

3. Krok

Ochlaďte a vložte do chladničky. Ak sa vám zdá že je polievka veľmi hustá, môže sa zriediť trochou vody. Podávame ozdobené šľahačkou, čerstvými jahodami a lístkami medovky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

655 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.